Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΤελευταία νέα"Η Apple κάνει Bullying σε ανήλικα για να πάρουν Iphone": Βαριές κατηγορίες...

“Η Apple κάνει Bullying σε ανήλικα για να πάρουν Iphone”: Βαριές κατηγορίες από VP της Google

Ο Hiroshi Lockheimer Vice President της Google κατηγορεί την Apple πως ασκεί “bullying” και “peer pressure” στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της (iMessage) για να πιέσει τους χρήστες Android να γυρίσουν σε IOS.

Κάνοντας quote μια έρευνα που αναφέρει πως οι έφηβοι αλλάζουν σε IOS για να ακολουθήσουν την μόδα και να κάνουν “fit in” δεν δίστασε να πει ότι η Apple είναι ο “μπούλης” της υπόθεσης και όχι οι χρήστες.

Ο Lockheimer, αντιπρόεδρος της Google για το Android, υποστηρίζει πως η Apple δεν αποδέχεται αυτά που αποκαλεί RCS (Rich Communication Services). Τα Rich Communication Services δίνουν δυνατότητες που υπάρχουν στο iMessage σε χρήστες Android. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Lockheimer έχει προσφέρει να βοηθήσει την Apple να ενσωματώσει τα RCS.
iMessage Apple
Credits: Apple

Το RCS όμως δεν υποστηρίζεται από όλους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Αρκετές είναι οι φορές που η Google προσπάθησε να δημιουργήσει εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εκ των οποίων οι περισσότερες δεν δουλεύουν ή ακυρώθηκαν. Η Apple φαίνεται να έχει νικήσει τον αγώνα για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στην κατηγορία των εφήβων ενώ στον υπόλοιπο κόσμο κυριαρχεί το WhatsApp.

Source: AppleInsider

Μείνετε συντονισμένοι στην PCBuildingGr για τα τελευταία τεχνολογικά νέα & οδηγούς.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments