Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΤελευταία νέαΚλεμμένες GPU ταξίδεψαν στο Βιετνάμ

Κλεμμένες GPU ταξίδεψαν στο Βιετνάμ

Τον περασμένο Νοέμβριο, υπήρξε αναφορά πως πολλές κάρτες της Nvidia, συγκεκριμένα της σειράς 3000, κλάπηκαν από ένα φορτηγό το οποίο τις μετέφερε από το Σαν Φρανσίσκο στην Νότια Καλιφόρνια. Η Εταιρεία επιβεβαίωσε πως κάρτες γραφικών από 330$ έως και 1900$ ήταν στην μεταφορά αυτή.

Πως εντοπίστηκαν οι GPU;

Πρόσφατα, χρήστες αναφέρουν πως ένα βιετναμέζικο κατάστημα λιανικής πώλησης πουλάει Gpu της σειράς 3000. Οι κάρτες αυτές, έρχονται με εγγύηση ενός μήνα αλλά βρίσκονται σε καλή τιμή, κάτι τέτοιο είναι συχνή πρακτική για τις κάρτες οι οποίες εισάγονται παράνομα στο Vietnam.

Ένας από τους χρήστες κατήγγειλε πως αφού αγόρασε δυο RTX 3080Ti και προσπάθησε να ελέγξει τον Σειριακό Αριθμό για λόγους εγγύησης, η ιστοσελίδα της EVGA επιβεβαίωσε πως η κάρτα ανήκει στις GPU που κλάπηκαν από το φορτηγό.

On October 29, 2021, EVGA GeForce RTX-30 Series Graphics Cards were stolen during a shipment. The serial number you are attempting to check warranty status on is determined to be from that shipment.

Πρόκειται πάντως για μια πολύ περίεργη κατάσταση αν κανείς λάβει υπόψιν πως ο πωλητής στο Βιετνάμ είναι “μεγάλο” όνομα. Απ’ ό,τι φαίνεται οι χρήστες δεν θα επιστρέψουν τις κάρτες στην EVGA αφού δεν θα ρισκάρουν να χάσουν την ευκαιρία να μείνουν χωρίς GPU, μια GPU την οποία έχουν πληρώσει, μην αναφέρουμε επίσης το τεράστιο κόστος μεταφορικών για την αποστολή της κάρτας.

Source: Vietnamese Gaming Drama

Μείνετε συντονισμένοι στην PCBuildingGr για τα τελευταία τεχνολογικά νέα & οδηγούς.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments