Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠαιχνίδιαΑνακοινώθηκε το Crysis Remastered με Ray-Tracing

Ανακοινώθηκε το Crysis Remastered με Ray-Tracing

Η Crytek μόλις ανακοίνωσε το Remaster του Crysis – ένα Remaster που εκατοντάδες χιλιάδες φανς του παιχνιδιού ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Βασίζεται στην CryEngine 5.6 της εταιρείας, μηχανή πολύ γνωστή για το optimization αλλά και τα προηγμένα γραφικά που προσφέρει και έρχεται με Ray-Tracing. Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC, όπως ήταν αναμενόμενο αλλά και και σε PS4. XBOX One και Nintendo Switch.

Το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Crytek το δεκαετία του 2000 και βγήκε στην αγορά τον Νοέμβριο του 2007 έφερνε για την εποχή του εξαιρετικά γραφικά αλλά με τεράστιο βάρος για το σύστημα που το έτρεχε. Με τα χρόνια, αναπτύχθηκε το γνωστό meme “but can it run Crysis”, κάτι που αναδεικνύει την ικανότητα του παιχνιδιού να φέρνει στα όρια και πολλές φορές να γονατίζει, όλα τα σύγχρονα συστήματα της εποχής (και όχι μόνο).

Γνωστό για το πρωτόπορο Campaign του, τα αρκετά όπλα και modules αυτών, το ιδιαίτερο gameplay του, αγαπήθηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ίσως και πιο πολύ από τα επόμενα, τα Crysis:Warhead, Crysis 2 και Crysis 3. Ακόμα θυμόμαστε τις υπέροχες αναμνήσεις του να τερματίζεις μια πίστα εκείνη την εποχή, μιας και το AI του ήταν αρκετά προηγμένο σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει, αλλά και το ιδιαίτερο Multiplayer του, που βασιζόταν σε Point Capture and Hold, και τις πάμπολλες τακτικές του.

Επιτέλους η Crytek το αποφάσισε, και ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επαναφέρει το παιχνίδι στην θέση που είχε.

Nasosdem
Nasosdemhttps://pcbuildinggr.com/
Ο Καραφλοδαίμονας θα υπερισχύσει!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments