Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΥλικόGigabyte RTX 2060 6GB Gaming OC: η τιμή της στο Canada Computers

Gigabyte RTX 2060 6GB Gaming OC: η τιμή της στο Canada Computers

Με τις πρόσφατες φήμες για κυκλοφορία της RTX 2060 από την Nvidia, ήταν θέμα χρόνου κάποιος μεταπωλητής να κάνει το “λάθος” και να αποκαλύψει την τιμή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα του.

Το πρώτο λάθος ανήκει στο Canada Computers, που εμφάνισε την Gigabyte RTX 2060 6GB Gaming OC (GV-N2060GAMING OC-6GB), και απ’ότι φαίνεται, τουλάχιστον για την 6GB έκδοση θα έχουμε GDDR6. Δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα για την πιθανότητα κυκλοφορίας 3GB και 4GB εκδόσεων, και αν θα έρθουν με GDDR5.
Gigabyte RTX 2060 6GB Gaming OC: η τιμή της στο Canada ComputersΗ τιμή της είναι στο συγκεκριμένο μεταπωλητή είναι στα 529 Καναδικά δολλάρια, που αντιστοιχούν σε περίπου 347€. Η τιμή αυτή βέβαια, μπορεί να είναι για προπαραγγελία ή υψηλότερη για τους πρώτους αγοραστές, όπως μας έχει συνηθίσει ο τομέας της τεχνολογίας. Πιθανό είναι να υποχωρήσει η τιμή της, και να πάρει την αντίστοιχη τιμή κάποια έκδοση τύπου Aorus Extreme.

Μέχρι πρόσφατα, να θυμηθούμε ότι οι φήμες υποστηρίζουν την ύπαρξη έξι διαφορετικών εκδόσεων RTX 2060: 3GB, 4GB και 6GB, με την κάθε χωρητικότητα μνήμης να χωρίζεται σε GDDR5 και GDDR6.

Ωστόσο, οι φήμες ίσως να είναι υπερβολικές, μιας και η ύπαρξη τόσων εκδόσεων θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και “παρεξηγήσεις” όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nasosdem
Nasosdemhttps://pcbuildinggr.com/
Ο Καραφλοδαίμονας θα υπερισχύσει!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments