Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΚινητάApple: δοκιμές παραγωγής του iPhone 13 στην Ινδία

Apple: δοκιμές παραγωγής του iPhone 13 στην Ινδία

Η Apple ξεκίνησε τις δοκιμές επέκτασης της παραγωγής των iPhone που κατασκευάζει στην Ινδία, με την εταιρεία να ξεκινάει ένα πρόγραμμα παραγωγής του iPhone στο εργοστάσιο της Foxconn στο Chennai.

Παρόλες τις διαμαρτυρίες σχετικά με τροφικές δηλητηριάσεις στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, η Foxconn έχει δηλώσει έτοιμη όχι μόνο για να συνεχίσει την παραγωγή, αλλά και για να την επεκτείνει.

Η κίνηση αυτή είναι επακόλουθο προηγούμενων προσπαθειών για αύξηση της παραγωγής στην Ινδία, καθώς και σημείο τριβής Ινδίας-Κίνας.

Σύμφωνα με τους The Economic Times της Ινδίας, οι δοκιμές παραγωγής ξεκίνησαν ήδη στο εργοστάσιο. Οι πηγές τους αναφέρουν ότι η Apple σκοπεύει να προχωρήσει αργότερα σε πλήρη εμπορική παραγωγή του iPhone 13 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

Τυχόν τέτοια επέκταση, θα βρει την Ινδία όχι μόνο να παράγει αρκετά κινητά για την τοπική αγορά, αλλά και να προχωρά σε μαζικές εξαγωγές του σε τρίτες χώρες. Συγκεκριμένα, οι The Economic Times, αναφέρουν ότι περίπου το 20-30% των Apple κινητών που παράγονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο εξάγονται ήδη.

Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι η Apple έχει εξασφαλίσει αρκετούς επεξεργαστές για την παραγωγή, παρά τις παγκόσμιες ελλείψεις, γι’αυτό και προχωράει σε επέκταση της παραγωγής

Αυτήν την στιγμή, η Apple παράγει το iPhone 11 και 12 στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, μαζί με το iPhone SE στο εργοστάσιο της Wistron στο Bengaluru. Μαζί με αυτά, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Pegatron έχει ήδη ξοδέψει 14 εκατομμύρια σε αγορά οικοπέδων για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής iPhone στο Chennai.

Nasosdem
Nasosdemhttps://pcbuildinggr.com/
Ο Καραφλοδαίμονας θα υπερισχύσει!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments