Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΚινητάXiaomi AirDots: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας στα 25€

Xiaomi AirDots: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας στα 25€

Τα Mi AirDots είναι «τα AirPods των φτωχών» αφού φέρουν αρκετές ομοιότητες στην ονομασία και στην εμφάνιση με τα γνωστά ακουστικά της Apple, αλλά με μια πολύ πιο ελκυστική τιμή, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η εταιρεία. Ζυγίζουν μόλις 4.2 γραμμάρια ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ηχεία 7.2 χιλιοστών τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι σε θέση να παράγουν ήχο με βαθύτερο μπάσο και να δώσει μια πιο «ξεχωριστή» εμπειρία.

Υποστηρίζουν σύνδεση μέσω Bluetooth 5.0 και η θήκη των Mi AirDots μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φόρτιση τους. Η επιφάνεια των ακουστικών αντιδρά σε συγκεκριμένες χειρονομίες μέσω αφής για την ενεργοποίηση, παύση της μουσικής, την απάντηση σε μια τηλεφωνική κλήση και τον τερματισμό της, αλλά και την ενεργοποίηση της ψηφιακού βοηθού.
Xiaomi AirDots: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας στα 25€
Η τεχνολογία  Bluetooth 5.0 αποτελεί ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα όχι μόνο για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που οδηγεί σε 12 ώρες αυτονομία (με τη θήκη), αλλά και για τη δυνατότητα γρήγορης σύνδεσης των ακουστικών με το smartphone ή άλλη συσκευή. Χωρίς τη θήκη, τα ακουστικά παρέχουν αυτονομία 4 ωρών αν χρησιμοποιηθούν σε λειτουργία stereo και 5 ώρες αν επιλεχθεί η μονοφωνική λειτουργία.

Xiaomi AirDots: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας στα 25€

Τα νέα ακουστικά της ξεκίνησαν αρχικά την κυκλοφορία τους στην Κίνα με τιμή περίπου €25, τιμή που σίγουρα ονειρευόμαστε από άλλες εταιρείες. Μόλις έρθουν επίσημα στην Ευρώπη, η τιμή αναμένεται να είναι υψηλότερη.

Nasosdem
Nasosdemhttps://pcbuildinggr.com/
Ο Καραφλοδαίμονας θα υπερισχύσει!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments