ΑρχικήΥλικόΜείωση τιμών στις DRAM το 2019 προβλέπει η DRAMeXchange

Μείωση τιμών στις DRAM το 2019 προβλέπει η DRAMeXchange

Μια έκθεση παρακολούθησης  τιμολόγησης της αγοράς DRAM από την DRAMeXchange, που αποτελεί τομέα της Trendforce, έκανε μια πρόβλεψη για περαιτέρω μειώσεις τιμών για τις DRAM όσο έρχεται το 2019 αλλά και κατά την διάρκεια του.

Η έκθεση αναφέρει την ήδη μειωμένη τιμή κατά ~10% για τα 4GB PC DRAM Modules στην αγορά σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ως σημάδι για συνεχιζόμενη μείωση τιμών. Η τιμή για τα 8GB Modules έχει επίσης πέσει κατά ~10%, κάτι που δείχνει αυξημένα αποθέματα για τις συγκεκριμένες.
Υποστηρίζεται επίσης ότι οι προμηθευτές έχουν φτάσει το σημείο καμπής για υπερπροσφορά, παρά τις συνεχείς προσπάθειες από τους κατασκευαστές να μειώσουν τεχνητά την παραγωγή για να πιέζουν τις τιμές στην ζήτηση. Η έκθεση συμπληρώνει περαιτέρω “Η τιμή σε όλη την αγορά DRAM αναμένεται να πέσει κατά περίπου 20% σε ετήσια βάση όσο αφορά το 2019, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση του DRAMeXchange. Αφού έφτασαν το μέγιστο κέρδος το τρίτο τρίμηνο του 2018, οι προμηθευτές πλέον βελτιώνουν τα κόστη τους ώστε να έχουν μια ομαλή προσγείωση στο 2019, μιας και οι τιμές πέφτουν κάθε τρίμηνο.”.

Πηγή

Nasosdemhttps://pcbuildinggr.com/
Ο Καραφλοδαίμονας θα υπερισχύσει!
- Advertisment -

Recent Comments

Exit mobile version